nieuws en Tips

WichMuseum

Actuele tentoonstellingen in Zuid Holland vinden?

Weet je niet wat er speelt in de musea in Zuid Holland? Of wil je eens wat anders doen dan een wandeling in het bos maken of een rondje fietsen? Ga dan naar de site van WichMuseum en ontdek de minstens honderd actuele tentoonstellingen die momenteel in Zuid Holland gehouden worden. 

Expositie DelftscheKunst kring

29/30 juni 2024

Als lid van de DelftscheKunst kring organiseren we samen met enkele gastkunstenaars ook in 2024 onze jaarlijkse expositie met dit keer als thema 'Changes'. Tijdens de tentoonstelling zullen er naast de werken van de gastkunstenaars uitsluitend nieuwe werken van ons te zien zijn. DelftscheKunst kring. Delfgauwseweg 395, 2628 ET Delft.

Nationale Kunstdagen Evenementenhal in Gorinchem

16/17 november 2024

Tijdens de Nationale Kunstdagen presenteren ruim 140 kunstenaars uit binnen en buitenland hun kunst. Dit jaar neem ik samen met vijf kunstenaars uit Pijnacker ook deel aan deze expositie. De bezoekers kunnen genieten van de grote diversiteit aan getoonde kunstwerken die met veel passie worden gepresenteerd en toegelicht door de aanwezige kunstenaars. Zeker een bezoek waard!

Socials & sites

Lid van de DelftscheKunstkring DKk en Kunst in Pijnacker-Nootdorp KiP en natuurlijk een pagina op Instagram.

privacyverklaring

De originele kunstwerken en hun afbeeldingen zoals getoond op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd door Edwin Sweep. Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerd gebruik verboden.

Deze website gebruikt cookies voor een optimale werking van de website en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door op 'accepteer' te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies .

accepteer
niet accepteren

Webdesign More Lemon