Sweep in expo

edwin sweep

Edwin is een ras Rotterdammer. Hij studeerde aan de ‘Willem de Kooning Academie’ maar maakte zijn studie niet af en ging werken voor diverse reclamebureaus tot hij in 2008 met succes zijn eigen bureau ‘More Lemon’ startte.

Hij is wat betreft zijn schilderwerk een laatbloeier. Begon pas in 2020 met schilderen. Gewoon als ontspanning. Na een bescheiden start waar hij met eenvoudige kleine stillevens begon ging hij al snel over op grotere doeken. Hier kon hij beter uiting geven aan zijn nuchtere en eerlijke kijk op diverse thema’s.

Als je zijn doeken bekijkt vermoed je terecht een achterliggend idee maar hij laat het aan de kijker over om daar invulling aan te geven. Zo kan je jezelf verliezen in de prachtige en symbolische kunstwerken van Edwin, waar realisme en schoonheid samenvloeien in een emotionele ervaring.

exposities

 • 23 en 24 september 2023 Pijnacker: Deelnemer aan 'De Kunstroute' van De Verbeelding.
  Deelnemende kunstenaars: Nancy Kroon en Fred Hemmes.
 • 1 en 2 juli 2023 Delft: Deelnemer aan 'Expositie Time'.
  Deelnemende kunstenaars: Angeles Rodríguez, Cobi de Jong, Inez Verhagen, Antonio Teodósio, Rob de Echte, Ben Jansen en Ed van Hagen.
 • April t/m juni 2023 Delft: Pieter van Foreest 'Overzichtstentoonstelling DelftscheKunst kring'.
  Deelnemende kunstenaars: Angeles Rodríguez en Rob de Echte.
 • 2 en 3 juli 2022 Delft: Deelnemer aan 'Expositie A'.
  Deelnemende kunstenaars: Angeles Rodríguez, Antonio Teodósio en Rob de Echte. 
Socials & sites

Lid van de DelftscheKunstkring DKk en Kunst in Pijnacker-Nootdorp KiP en natuurlijk een pagina op Instagram.

privacyverklaring

De originele kunstwerken en hun afbeeldingen zoals getoond op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd door Edwin Sweep. Alle rechten voorbehouden. Ongeautoriseerd gebruik verboden.